Döda mig någon!

Det där med att sova det kan jag ju glömma för det kommer då inte att hända. Min hosta har inte gett med sig nått alls, så istället för att rulla runt i sängen ex antal varv i ren desperation över att försöka sova så sitter jag nu framför teven. Jag hoppas att jag av ren utmattning kommer somna i tevesoffan inom en halvtimme eller så, det vore ju inte helt fel.

Känner mig ynklig, lungorna känns sönder trasade av all hostning och på köpet så är jag hungrig. Det är dock ingen större idé att äta då jag bara skulle få upp maten på en gång då jag hostar så häftigt att magen nästan vänder ut och in på sig.

Det är vid sånna här tillfället som jag är glad att jag fortfarnade bor hemma, för det är jävligt skönt att bli lite ompysslad. Jag hoppas att jag inte lyckas väcka min mor något mer den här natten då hon ska jobba i morrn. Visst hon börjar inte förens kl 14 på eftermiddagen men det suger ju endå att få nattsömnen förstörd.

Jag bryr mig dock inte om jag skulle råka väcka grannarna med mina hostningar, speciellt inte hotel gillet. De kan gärna få vakna utav mina hostingar och inte kunna få somna om, vi får ju stå ut med att höra deras jävla hund skälla som en galning när de lämnar den hemma själv titt som tätt.

Puss hej

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0