Helgen

I fredags hjälpte jag jenny och krille att flytta sen vart det utflyttningsfest hemma hos jenny. Det var trevligt större delen utav kvällen tills några personer började dryga och sen så var det någon lite skitunge som slog sönder portdörren till hennes trappuppgång. Vart efterfest hos danne, kom i säng vid halv 4 tiden.

Lördagen följde jag med werran och handlade pärlor sen vart det upp till willys. Resten utav dagen låg jag i soffan och slappade innan jag och natha begav oss till emil för lite mer party. hade skit kul där uppe, vi larvde oss och tog en massa muppiga kort. Sen vart det krogen efter det vart det mat och sen hem på efterfest hos emil. Var hemma och i säng halv 5 i morse,

I dag söndag åkte jag en sväng till jenny så vi kunde byta halsdukar då vi lycktades ta fel på festen i fredags. Åkte sen ut till werran och kim och snackade lite skit och retade terror (deras katt). Sen vart det hem och fixa mat och lägga upp bilderna från helgen på facebook.

Blir att krypa i säng tidigt i kväll för i morrn är det tillbaks till jobbet. Åh btw, "problemet" jag hade som jag skulle behöva ha mkt tankekraft till är löst nu. Det behövdes inte så jätte mkt tankekraft för att komma fram till lösningen.

Pusshej!

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0