Bad hair day

Efter att ha fixat engelska läxan snackade jag men jenny på msn. Låg nästan dubbelvikt över datorn under större delen utav våran konversation. Vi kom fram till att vi ska dra till kosovo för det finns det många soldater i behov av lite närhet. Vi kan ju jobba som undersköterskor, så svårt är det ju inte att sätta på ett plåster skämt o sido.

Övertalade jenny att hänga med på stan så vi möttes upp vi åhlens sen vart det bibblan för jag skulle lämna tillbaka en bok. Sen gick vi och letade efter ett par jeans åt jenny men vi hittade inga snygga jeans i normal prisklass i hela stan.

Vi hittade dock en massa mösser på jc med ett tryck där det stod bad hair day och muppiga som vi är så köpte vi varsin som vi ska gå runt med hela vintern. Sen vart det upp till lindex så jenny fick tröst shoppa lite underkläder istället.

Nu sitter jag i soffan här hemma och ska strax titta på NCIS och sen blir det nog sängen och lyssna på lite musik. Har även varit duktig och röjt upp på mitt rum så nu jävlar ser man golvet igen.

I morrn är det långdag till halv 5 men har sovmorgon till halv 9 så det är jävligt nice. Sen på kvällen blir det san marino för att käka taco buffe med några av killarna i klassen sen blir det hem till J och sen en tur ner till harrys.

//M


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0