Gick inte riktigt som planerat...

Bjöd över mig och några klasskompisar hem till jenny i går för att dricka lite och sen ta en lite tur ner till harrys. Hade även tänkt gå hem rätt så tidigt då första lektionen började 8.25 på torsdagen(idag). Kan ju säga att allt sprack big time. Vart lite mer dricka än tänkt ( vart en frisk blandning mellan olika drinkar) samt att jag lämnade inte harrys förens halv 2.

Förfesten hemma hos jenny var kalas kul. Har ett mega stort sugmärke på halsen tack vare natha och ett på andra sidan halsen dock inte lika stort från glenn. Var många roliga kort från förfesten och de finns på jennys fb samt bdb.

I morse när jag vaknade ville jag bara dö, vakande kvart i 7 av att jag var tvungen att spy sen var det sängen 20 min innan det var dags att gå upp och fixa till sig. Pinade i mig frukoste och tog mig till skolan och jag mådde allt annat än bra. Men jag var dock inte ensammen om det, linus och kierstin var ungefär på samma nivå som mig.

Mådde piss illa under hela mattelektionen, när det var 1 timme kvar av den lektionen kände jag mig så jävla spyfärdig så det var ett par snabba steg in till toan. Kan ju säga att de är då fan mig inte nice att spy upp galla. Efter det kom hungern och som tur var gick klockan fort fram till lunch. Käkade lunch på maistro med jenny, kristoffer och alexander. Tog två bitar utav min pizzahalva och sen fick jag i mig lite pommes.

Lektionen på eftermiddagen var sådär, ibörjan var det intressant men sen slog tröttheten till och jag höll fan mig på att somna. Efter skolan vart det hem, åka ner till bolaget och handla åt min far sen hem och fixa mat. Efter det bar det av hem til jenny för att titta på film med henne, kristoffer och nicklas.

Nu blir det snart sängen vilket ska bli så jävla skönt. I morrn är det först skola till 12.50 sen hem till jenny och fixa lite saker sen hem hit och komma fram till vad jag ska ta med mig för kläder då jag ska bli fotad utav joachim bago. Efter det är det bara hem och fixa mat sen blir det lite förfest här i stan innan det bär av med brudarna till norrköping och palace för skumparty!

//M


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0