Helt slut

Andra dagen i skolan och vi började med en 3 timmar lång mattelektion som tur var så hade vi några korta pausar som vi kunde sträcka på bena. Sen efter lunchen så hade vi 3 timmar ellära vilket var kul. Men jisses vad slut i huvudet man var efter den här dagen.

Fick även en massa engelska papper som vi fyllde i skolan sen vi fick med ett häft hem med en text som vi skulle läsa igenom tills i morrn. Det gick rätt så fort att läsa igenom den bara man satte igång.

La mig i ett varmt bad för en stund sen och duktig som jag är så lyckades jag somna en stund. Illa eller vad.  det är fan mig typisk mig att somna i badet.

Har även lyckats fått ett stort skavsår på sidan av hälen. Det är fan mig inte bra att köpa nya gympadojjor. Har försökt gå in de i några dagar men det vart tydligen för mkt i går för min stackars fot då vi gick rätt så mkt. Så när jag kom hem hade blåsan gott sönder och strumpan var blodigt. Var bara till att tjepa. Var dock så duktig eller inte att jag glömde tejpa hälen i dag så det hade blött igenom igen.  Mmm härligt och ännu bättre vart det när jag upptäcket att det hade torkat oxå. Var bara till att blötlägga hela foten så jag skulle kunna få av mig strumpan.

I morrn är det onsdag och då är det först engelska och sen fysik som står på schemat. Ska ta en fika med madde sen efter skolan, var ett tag sen vi sågs. Sen blir det nog kanske lite utgång på kvällen men inte mkt alkohol eller allt för sen kväll här inte. Har nämligen en 3 timmar lång mattelektion på torsdags morgonen.

//M


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0