Ölspel och drifting

I fredgas vart det fest hemma hos glenn och nathalie. Spelade ölspelet där man skulle snurra först  sen hålla ivänster fot när man drack och inte svära samt säga namn. Sen vart det dansmatta som lät som 8 bitars nitendo samt spelet panik.

Efter att vi hade blivit lite runda under fötterna vart det harrys där det vart mingel och dans. Gjorde sällskap med tt bort till donkan när harrys stängde. Sen vart det hem och isäng. Btw alkolås på mobiltelefoner vore bra att ha ibland.

Lördag var jag duktig och gjorde lite läxor sen åkte jag till jenny för jag skulle köra henne till bago. Hon skulle bli fotad i tärnklänningen plus ett ombyte. Vart kalas fina bilder men sen så är ju bago jävligt duktig oxå.

Sen vart det hem och fixa mat, bränna ny skiva och fixa till sig innan jag åkte hem till franken. Parkerade min bil och tog hans bil då jag skulle va chaffis för kvällen då vi skulle till norrköping för MoM. Kom en hel del folk samt en hel del snygga bilar. Knäppte ett och annat kort samt filmade lite när de driftade på parkeringen.

Vid 22 tiden drog vi till hamnen och kollade på när de racade tills snuten kom då vart det tillbaks till bauhous parkeringen. Var en kille i en audi kombi som driftade på parkeringen och just precis som han skulle sluta så kom snuten och plockade honom. Det vart 1000 spän i böter för hans del. Franken och jag drog till leons sen för käk vid tolv tiden sen vart det hem då det mesta hade dött ut.

I dag blir det plugga sen kommer hjärtat över. Var ett bra tag sen jag träffade lily men ska ha henne halva kvällen då sophia jobbar.

//M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0