Elmia

Madde, jag, chrille och kim drog till elmia igår vid 9 tiden. Bilresan dit gick kalas bra, vi räknade nysningar, döda grävligar på vägen och lite andra saker.

Det var en hel del kö innan vi kom in till mässhallarna men sen flöt allt på bra. Fanns hur mkt ögongodis som helst i form utan snygga bilar, hojar och fälgar. Det fanns så mkt att se på så man vart nästan lite yr i huvudet och kameran gick varm.

Vi drog hem från elmia vid 18 tiden och gjorde ett stopp i norrköping inne på max för lite mat i magen. Sen vart det hem till stan där grabbarna dumpade av madde o mig hemma hos henne och chrille. Grabbarna fortsatte hem till kim för att hämta öl och jäger då vi hade fått för oss att vi skulle dricka lite och sen dra på krogen.

Vid 12 så drog jag och grabbarna ut för madde var trött efterdagen och det förstår jag med den vildingen hon har i magen. Vi kollade runt på krogarna och till sist bestämde vi oss för lilla, där inne träffade vi på conny, johan, natha och tobbe.

Jag hade inga planer på att dricka nere på krogen men som alla vet blir det inte alltid som man har tänkt sig så det vart väl åtminstonde 3 smirnoff ice jag fick i mig. Kvällen var helt okej men sen så var jag ju ute med 2 utav mina bästa killkompisar.

I dag är kroppen och huvudet segt och det gör lite ont i mig. Jag hatar den där splitrande känslan som gör ont inom än. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska tycka om sms som damp in lite efter kl 3 i natt. Fylle babbel eller ren och skär ärlighet ja det vet jag inte hade varit bättre face to face.

//M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0