Vad dålig jag är..

Har varit riktigt dålig på sistonde och uppdatera bloggen men jag ska försöka att bli bättre. Fredagen bestod utav jobb fam till lunch sen åka och träna. Efter det vart det en sväng på stan med madde för lite lunch, sen provade vi lite roliga kläder i olika affärer. Kan ju säga att vi skrattade som tusan när vi provade vissa kläder.

På kvällen drog natha och jag hem till emil o sandrah där det var lite fest. Där vart det lite vin drickande, lyssna på musik och snacka lite skit och som alltid var det super trevligt där. Vart krogen sen och hamnade på lilla där jag träffade fluff, jocke och några till. Vart lite jäger/redbull för min del, var några fler än tänkt då jocke bjöd. Sen så trillade madde, chrille o chrisse in där och en massa till som man kände. Var riktigt rund under fötterna (jockes fel) sen vart det hemåt vid halv 2 tiden.

Lördagen vaknade bakis som tusan men vid halv 1 tiden åkte jag ut till min kusin för vi skulle fika. Vi parkerade oss i varsin stol utomhus då det var kanon väder ute och njöt utav solen. Min baksmälla började sakta med säkert gå över och när jag kom hem sen vid halv 4 tiden på efter middagen så hade den försvunnit helt.

Fixade lite middag och sen runt åtta tiden mötte jag upp madde o chrille då vi skulle hem till glenn och natha på inflyttningsfest. De hade en super fin lägenhet och det var mkt trevligt folk där uppe. Vi drog vid halv elva tiden och tog ett varv med bilen på stan och träffade lite folk. Sen så drog jag vidare till statt och mötte upp jerry, emmy, marcus och kristian.

Idag vart det en lååååång sovmorgon, orkade inte kliva ur sängen förens kvart i tolv. Efter lite teve tittande så tog jag tag i städningen sen vart det bort till coop för att handla lite. Efter middagen så tog jag ett varmt bad samt passadde på att göra en hårinpackning i mitt stackars hår. Nu sitter jag i soffan och slöar, har precis gjort klart matlådan tills i morrn. Ska strax fixa till lite dipp till natcho chipsen och sen ska jag glo på morden i midsommer.

Ja sådär har min helg sett ut, den har spenderats med underbara vänner och släkt.

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0