My weekend

I fredags så kom äntligen min bilstereo så efter att jag hade hämtat ut den så åkte jag ut till sköldinge. Min mosters sambo skulle hjälpa mig sätta in den och sen så skulle vi byta bromsok och bromsrör på min bil.

Spenderade hela eftermidagen där ute och fixade bilen i det varma vädret, höll ju nästan på att smälta bort.
Sen på kvällen kom kim hit efter att han hade flyttat klart allt till nya lägenheten, vart en kort tur till harrys men vi vart inte så lång dragna där.

Vi startade lördagsmorgonen med att åka ut och flyttstäda kims hus. Fy fan vad varmt det var, svettig och äcklig blev man men vi var klara efter 3½ timme vilket är riktigt bra. När vi var klara där åkte vi hem till hans föräldrar och fikade lite innan vi åkte in till stan och dumpade av lite saker i lägenheten.

Åkte till ica för att handla ingredienserna till smörgåstårtan och sen handlade vi en grill. När det var avklarat drog vi hem till mig och grillade med mina föräldrar. Efter att ha låtit maten sjunka ner ordentligt i maget vart det en tur ut till sköldinge för att hämta lite sängkläder och sen åka till lägeheten.

Började packa upp större delen utav lägenheten och sen vid halv tio tiden kom madde och chrille över. Vi beställde pizza och tittade på walk the line innan det vart tack och god natt.

Söndag bestod mest bara utav fika, kim fixade smörgåstårta på morgonen och jag passade på att hänga upp gardiner och plocka upp lite saker i hyllorna i vardagsrummet. Vid tre tiden kom madde, chrille och wearner över samt kims föräldrar och bröder på fika.

Efter att de hade gått så hängde kim upp men massa tavlor och jag bäddade ner mig i soffan och slöade. Sen vid sjutiden så om natha och becca över och då var det dags för lite mer fika. När de hade gått sen åkte vi ner till djulö och mötte upp waerner. jag hoppade i sjön och tog första doppet för i år sen kom madde ner och vi satt och snackade skit där nere en stund. Sen på kvällen vart det film och mys i soffan innan det var dags för lite sömn.

Har haft en toppen helg med min snygging och underbara vänner.

/M


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0