Tillbringat större delen utav dagen i bilen

Tog lite sovmorgn till kl 10 i dag men det får man göra när det är lördag. Efter att ha vaknat till liv och fixat till sig så begav vi oss iväg till norrköping. Vart det obligatoriska stoppet vid shell så hjärtat kunde köpa en macka att ha och tugga medans vi åkte till norrköping.

Var himmla mkt folk ute vid ingelsta men så var det ju också löning i går men det gick riktigt smidigt endå. Vart en vända inne på bauhaus, jula, rusta, bolagret och mediamarket innan vi begav och tillbaks till k-town. Vi kom hem med med nästan allt vi skulle ha vilket var hyllplan till toaletten samt sovrummet samt beslag till hyllorna.

När vi kom hem till stan så vart det lunch/middag på sibylla sen åkte vi ut till sköldinge och min kusin. Vi skulle göra ett snabbt stopp för att hämta lite böcker men vi "fasnade" där i över 1 timme. Kim hjälpte danne lite som höll på att tapetsera trappen medans jag och sandra gullade med lilla dorothea som hon var barnvakt till. Kollade även på lite gammla kort från att vi kusin väntade sin äldsta son och så var det en massa kort på deras gammla djur.

Åkte hem till kims föräldrar sen för en kopp kaffe och för att låna deras skruvdragare. Vi "fasnade" även där i lite mer än 1 timme men va tusan har man de trevligt så går tiden fort.

Nu har vi ialla fall äntligen landat här hemma vilket är skönt. Ikväll ska vi inte göra något annat än att bara ta det lungt och mysa i soffan.

Ha en trevlig lördagskväll allesammans.

/M


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0