Rättvik

Kom på i söndags kväll att vi nog allt ville åka upp till rättvik ändå. Hittade ett jätte fint hotell som hade ett rum ledigt den natten vi hade tänkt spendera där upp. Så vi bokade det, vart ett svit med jacuzzi för ca 1500 kr för 2 per/natten. Tycker inte alls det var farligt med tanke på att det är classic car week hela den här veckan och att vi var ute typ i sista stunden.

Vi åkte i torsdags morse ut till sköldinge där vi byte bil till bonnevillen och sen styrde vi upp mot rättvik. Ca 27 mil och 5 timmar senare var vi framme vi hotellet som var super fint. Vi checka in, bytte kläder då vi var lite svettiga efter resan och sen åkte vi till travbanan där marknade var.

Det vart 2 varv runt denna varma travbana, jag inhandlade 2 toppar och hjärtat köpte cd-skivor samt en nickande hund till bilen. Käkade lite hamburgare innan vi drog in till centrum för att kolla på alla snygga bilar som åkte runt.

Vid 21 tiden gav vi upp och åkte tillbaks till hotellet, vi var helt slut i huvudet efter resan upp. Satte oss på hotellets uteservering och tog en öl och en cuba libre. Sen vart det upp till rummet och njuta utav jacuzzin innan det vart till att sova.

Fredagen startade vi med en jätte god hotellfrukost innan vi sen styrde bilen hem till k-holm. Var hemma i stan vid 15 tiden, svänge förbi skobes och köpte ett oljefilter till volvon sen vart det ut till sköldinge.

Vi hade en super trevlig dag/kväll uppe i rättvik, nästa år blir det till att stanna i några fler dagar. Bilder från rättvik kommer upp i morrn då jag glömde kameran ute hos svärföräldrarna i dag.

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0