Sköldinge två dagara i rad

I går var jag ledigt, passade på att ta en sväng ner på stan och beställa nya glasögon. Kommer få hämta ut de i veckan som kommer och så ska jag även lämna in de gamla som de ska byta glas i.

Vart en sväng förbi mina föräldrar där det bjöds på fika. Sen åkte mamma och jag upp till willys och öb för lite handling. Väl hemma attackarade jag diskberget och set vart jag lite städsugen så jag damma, dammsög och torkade golven i hela lägenheten.

Maten var i stor sätt klar när hjärtat kom hem och efter att vi hade jäst i soffan en stund åkte vi ut till sköldinge och firade svärmor som fyllde år. Fikade och snackade skit i fler timmar, var hemma vid halv elva tiden.

I dag kom sophia förbi vid halv åtta med lilly som vi skulle vara hundvakt åt i dag. Åkte ut till sköldinge vid tolvtiden, katterna uppskattade inte hundbesöket. De reste ragg smat fräste medans lilly inte bryde skig ett skit, bästaste hunden.

Åkte bort till lokalen och pysslade en stund sen gick vi över till john för att kolla på när carlo skulle starta gto:n. Det gick ju sådär, efter mkt om och många men så starade de men efter bara några minuter så vart kylaren överhettad.

Medans karlarna suckade och skurvade med bilen så lekte jag med lilly. Lånade ett krossdäck utav john som hon fick springa runt och leka med. Jävlar vilken fart det vart på henna, hon både morra och skällde och vart i helt i extas.

Käkade middag där ute som vart grillat kött, korv och potatisgratäng, det satt fin fint i magen. Lilly fick leka lite till med däcker sen så hon låg helt utslagen i bilen när vi åkte hem förut. Läppade av henne hos sophia vid nio tiden och nu sitter vi hemma och slöar.

Haha jag skrattar verkligen åt de "fina" bilderna jag såg...undra hur människa tänkte där...eller inte tänkte


/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0