En dag i sköldinge

I går kom kims föräldrar och ena bror över och firade honom. Han fick pengar till att renovera bilen samt en jäger flaska. När de hade åkt la jag mig och vilade en stund, vart så trött efter smörgåstårtan.

Vid halv 7 kom våra fina grannar över och firade hjärtat. Utav de fick han två jätte coola ljuslyktor i form utav döskalle huvuden som är röda. Ska lägga upp en bild på de sen så ni får se hur de ser ut.

Resten utav lördagskvällen vart lugnt, kollade på teve innan vid tog natter.

I dag åkte vi ut till sköldinge då älsklingen skulle fixa det sista på min bil så på fredag skall jag besiktiga den. Själv gick jag ner till svärmorsloka för att pyssla lite. Satt och skissade på min nya tatuering, har kommit halvvägs på den.

När jag inte kom längre på den så tog jag fram saker och gjorde 2 st julkort så nu är alla korten klara. Det ska bara inhandlas kuvert och frimärken sen är det bara att posta de.

Nu sitter jag mätt och belåten i soffan efter att ha ätit chile con carna. Kolla på teve där de är något programm där de ska tävla om vem som är den bästa på att sminka och göra specialleffekter.

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0