En kopp té, saffransskorpa och engelsk deckare på menyn

Fixade en köttfärspaj till kvällen middag och den vart riktigt god ifall jag får säga det själv. Till pajen vart det en sallad som bestod utav isbergssallad och rödpaprika och så vart det en vitlökssås på cream fraiche.

Kvällen har varit lung, vart glatt överaskade när jag såg att de även i kväll skulle visa ett avsnitt av deckaren jag tittade på igår. Så nu sitter jag bänkad framför teve och försöker lista ut vem som är mördaren, det är inte allt så lätt att komma på det innan de visar upplösningen.

Hjärtat och jag drack en kopp té förut och provade saffransskorporna jag bakade på förmiddagen. De fick tummen upp utav älsklingen :)

I morrn är det torsdag och det innebär att det snart är julafton :) Gud som jag längtar, det ska bli så roligt att få öppna mina julklappar från älsklingen och se vad han har hittat på åt mig. Ännu roligare ska det bli att se vad han tycker om sin julklapp. Vi kom överens om att vi ska öppna klapparna på julaftonskvällen så det skulle ju inte förvåna mig ifall hela den dagen kommer att gå jätte långsamt bara för att :P

Men men det som väntar på något gott, väntar aldrig förlänge.

/M


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0