Hälften fixat

Var hos frissan förut så hon fick experimentera med mitt hår då hon inte vart nöjd med de rödskimrande slingorna hon la i sist. Den här gången tog hon fram det tunga altereriet, färgen hon blandade till var verkligen shock röd.

Men resultatet på mitt hår vart mörk/mellan rött och skit snyggt. Vi vart båda glatt överraskade att resultatet vart så bra då jag har glashår. Det innebär att det är svår färgat, hårfärgen har svårt att fästa och det tar många färgningar innan håret är mättat och behåller färgen helt. Luggen fick sig också en omgång med saxen och vart några cm kortare.

Efter mitt besök hos frissan vart det bilbesiktiningen där min röda pärla äntligen fick blankt papper. Önskade killarna en trevlig helg och åkte där ifrån med ett leende på läpparna.

Nu har jag varit hemma en stund, fått i mig lite lunch och strax ska jag ta tag i lägenheten. Hjärtat är hemma från jobbet i dag då kan kände sig lite mosig, han är snäll och tar disken så jag slipper den. När vi har fixat allt sen blir det en sväng till affärn för att köpa dels lite gott till kvällen och sen lite frukost saker då det ekar tomt på det i skafferiet.

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0