Inte gjort mycket i dag

Den här dagen har jag spenderat genom att vila, kastat ett öga på teven, försökt få i mig yogurt och vilat lite till. Min mor var över med lite värktabletter, det tackar jag för.

Älsklingen var så snäll och fixade middag till mig när han kom hen från sköldinge förut. Han har varit ute i garaget hela dagen och hållt på med bilen. Tror han ska ta med sig kameran i morrn och ta kort så har ni tur kanske ni kan få se lite bilder på den pågående renoveringen.

Jag är så sjukt tacksam över att jag har en sådan unndebar karl i mitt liv. Även fast han inte kunde göra något för att lindra smärtan jag hade i går så försökte han på alla sätt han kom på. Höll mig i handen när de skulle sticka mig för att ta blodprover och ge mig smärtlindring. Det var otroligt skönt att ha honom inne på rummet så jag slapp ligga där själv.

Denna kväll kommer att bli lugn, ska kolla på den deckare sen och efter det blir det sängen. Ska va hemma från jobbet i morrn också, vila upp mig och se så värken försvinner helt.

Förtillfället så värker det inget alls, håller tummarna för att det inte kommer tillbaka. Ska få en kallelse om några veckor till sjukhuset då de ska göra ett ultraljud tror jag det var, ska se så inte gallan är inflamerade.

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0