Istället för att sova kan man spendera måndags natten på..

Ja inte vart det mkt till sömn inatt. Fick jätte ont i magen i går kväll, spydde som en gris. Fick jätte ont i ryggen och ont i magen så jag inte visste vart jag skulle ta vägen.

Jag trodde smärtan berodde på att jag hade fått i mig mjölk, älsklingen trodde jag hade fått vinterkräksjukan. Vid halv 1 tiden ringde jag och sjukanmälde mig sen ringde jag till sjukvårdsrådgivningen. Det slutade med att pappa fick köra upp mig och hjärtat till akuten.

Hon i telefonen hade konstatterat att jag hade gallstensanfall vilket de på akuten bekräftade. Fick en voltaren spruta som skulle ta bort värken men den funkade inte. Så i stället vart det en rock ´n´roll spruta aka morfinspruta, efter 20 min hade den äntligen börjat värka.

När kl var 3 fick vi äntligen åka hem, fick lite beröm av den trevliga manliga sköterskan som tycke jag hade hållt ut länge innan jag åkte upp till de. Hej man kan ju inte bara åka in så fort man får lite ont i magen lixom.

Har sovit rätt så bra resten utav natt men nu har jag lite ont igen, ska försöka få i mig lite yogurt och sen blir det till att vila igen. Så ont som jag hade i natt önskar jag inte änns min värsta fiende.

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0