Avnjutit en god plankstek

Denna dagen har jag först spenderat med min mor nere på stan i syaffären för att kolla på mönster och tyger. Hon är nämligen så snäll och har lovat att sy bl.a 2 stycken kjolar och en topp åt mig, tack mamma!

När vi var klara nere på stan åkte vi upp till ÖoB för lite shopping och sen vart det en sväng in på ica maxi där jag köpte ryggbiff som kim och jag skulle ha till middagen. Handlade även lite annat smått och gott.

Väl hemma sen så tog jag tag i disken och sen fortsatte jag att städa av lägenheten. Sprang upp med allt julpynt på vinden och julgranen kastade vi ut i dag också. Kims pappa och bror var så snälla och körde ut den till tippen då de endå skulle ut dit. Så nu är julen verkligen bort städat här hemma.

Medans jag for fram som en tok och städade här hemma så var kim ute i sköldinge och fixade med garageportarna till john. När älsklingen kom hem sen vid fem tiden så slöade vi i soffan en stund. Sen började vi fixa till maten som i dag vart plankstek.

Vi tycke det var dags att inviga plankorna vi fick utan mina föräldrar i julklapp. Och jag behöver väl inte säga att det smakade otroligt gott och mätta som tusan vart vi. Så resten utav kvällen kommer bli lugn, blir till att sitta framför datorn/teve.

/M


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0