Dags för en liten uppdatering

Torsdags: Åkte jag iväg med jobbet till västerås då vi skulle ha tandvårdsdagar vilket innebär att vi sitter och lyssnar på föredrag i 2 dagar. Vi var ca 390 personer och alla vi som var med jobbar inom folktandvården i sörmlan.

Efter att ha lyssnat på olika föreläsningar från kl 9.30 till 16.45 med några avbrott för fika, lunch och bensträckare så begav vi oss till vårat hotell. Vi checkade in, fixade till oss och sen sammlades vi på våran klinik upp inne på ett utav hotellrummen och drack lite vin och laddade upp inför kvällen.

Vi gick tillbaks till konferensbyggnaden där vi skulle äta en tre rätters middag, lyssna på musik och dansa halva kvällen/natten. Maten var jätte god och när musiken väl började spela sen så flög bokstavligt talat 300 pers upp på dansgolevt för att släppa loss.

Jag kastade in handduken vid 23 tiden och begav mig tillbaks till hotellet för några timmars sömn då vi skulle börja föreläsningarna redan kl 8.30 dagen efter.

Fredagen: Startade dagen med hotell frukost vilket aldrig är fel sen var det bara till att cheka ut och gå bort mot konferensbygganden. Alla kom i tid med vissa var piggare än andra men dagen flöt på riktigt snabbt och vi av klara vid 3 tiden. Tog tåget hem och var i stan lite inna fem tiden. Gick hem och lämnade väska, sen åkte kom och jag iväg och köpte thai mat. Resten utav kvällen tog vi det bara lugnt.

/M


Ditt ord
Postat av: Malin Nordström

Har du gjort din design själv? Den är jätte fin!

2011-01-23 @ 11:34:23
Postat av: Maddiie

Japp det har jag gjort. Tack så jätte mkt :)

2011-01-23 @ 12:33:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0