I morrn så är det äntligen fredag!

I går kväll så vart det fika och lite skit snack hemma hos madde och hon bjöd på jätte goda cupcakes. Vi pratade bort lite mer än 3 timmar innan vi avslutade våran kväll. Dock så kändes det som att vi bara satt och snackade i 1½ timme men som de säger - tiden går fort när man har kul.

I dag har det varit bra fart på jobbet och det är skönt att det inte är så himmla mörkt längre när man åker hem på kvällarna. Och i dag har solen nästan varit framme hela dagen men tyvärr har det oxå varit förbaskat kallt ute. Fick skrapa rutorna både i morse och nu ikväll innan jag åkte hem. Nu ikväll har jag fixat mina ögonbryn, plockade och färgade och nu har jag precis tittat klart på sveriges värsta bilförare. Herregud säger jag bara om dessa förare!

Fredag i morrn och det är sista arbetsdagen för veckan och kl 12.30 så börjar min helg. Efter jobbet i morrn så ska jag hem till mamma och prova kjolen hon håller på och syr till mig. Sen blir det ner på stan och fixa en sak innan madde och jag ska åka till willys och handla lite. Sen på kvällen ska älsklingen och jag på statt och lyssna på The Johnny Hootch gang. Hoppas på en trevlig kväll och att man slipper träffa på allt för många idioter ;-)

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0