Inte mkt som har hänt

Har inte skrivit på ett par dagar nu men det är inget speciellt som har hänt. Allt är som vanligt, jobbar på och står i. Sover fortfarande som en kratta eller jag söndags natt och måndags natt sov jag helt okej. Det var nästan så jag började hoppas på att jag skulle börja sova normalt igen men icke då. Natten som var låga jag vaken i fler timmar innan jag lyckades somna och sova i 3 timmar, endå så var jag så himmla trött när jag gick och la mig.

Men men det var svinigt kallt ute i morse och jävlar var svårt det var att skrapa bort isen på rutan i morse. Men ikväll när jag skulle hem från jobbet så kom jag på att jag hade de-ice spary i bilen vilket kom till hands då det har blivit en massa is på rutan under dagen. Så efter att ha sprayat på sprayen så gick det lätt som en plätt att skrapa bort det.

När jag kom hem från jobbet i kväll så tog kim och jag ett race och städade samt plockade undan i lägenheten innan vi började med maten och disken. Nu sitter vi mätta och belåtna i soffan och nördar lite. Om en stund så ska jag gå över till madde för att fika och skvallra lite. Och chrille kommer hit då han och kim ska spela tevespel och slakta zombiez eller vad det nu är för spel de spelar.

/M






Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0