Kinect sports active 2

I dag har vi hunnit med en del även fast det återigen vart en långt sovmorgon. Efter att ha suttit i soffan och vaknat till liv en liten stund så fixade vi ihop en matlisa för 2 veckor framåt. Sen skrev vi ihop en lite shoppinglista på allt som skulle handlas i affären.

Åkte upp till ica maxi och handlade, fick pressent kort där uppe utav mina föräldrar i julklapp så de utnyttjade vi. På vägen hem så passade jag på att tanka min bil, den skäms  ju inte det minst över att vara törstig den jävlen haha:P

När matvarorna sen var inplockade vart det lite lunch och sen provade jag kinect sports active 2. Fy tusan vad svettig jag vart efter det träningspasset, det kändes verkligen att man inte hade tränat på jätte länge. Men hädan efter så blir det ca 4 pass i veckan så vem vet jag kanske kommer i form till turkiet resan.

Har även bestämt mig för att dra in på allt onyttigt som chips, kebabtallrik och läsk och till min hjälp har jag kim som ska pusha på mig att låta bli allt sånt skit samt se till att jag tränar. Tror det kommer bli riktigt bra :)

Annars så har vi inte gjort så mkt mer ja förutom att diska, tvätta och städa men det är sånt tråkigt som måste göras ibland. Men det är skönt när det väl är gjort.

Resten utav kvällen som är kvar blir till att spenderas framför teven och ladda upp batterierna för i morrn bär det av till jobbet.

/M

Ditt ord
Postat av: Madde

Då kan vi pusha varandra ska oxå dra in på sådanna saker och börja utnyttja mamma och pappas gym i källaren :P

2011-01-02 @ 21:45:16
Postat av: Maddiie

Det låter som en jätte bra idé :) o sen när snön försvinner skulle man kanske kunna ta lite kvälls promenader när killarna har sin spelkväll :D

2011-01-03 @ 19:04:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0