Nu var det ett tag sen jag skrev

Torsdag: Jobbade hela dagen sen efter jobbet så åkte nästan alla på kliniken ut till skebokvarns hembyggdsgård. Där ute firade i en utav våra tandläkare samt en utav våra tandsköterskor som hade fyllt 60 år. Vi käkade got mat och sen vart det lite lekar. Åkte hem rätt så tidigt då jag skulle släppa av en utav tandläkarna i flen som sen skulle ta tåget hem till sthlm.

Fredag: Jobbade fram till lunch sen åkte jag hem till mina föräldrar och provade kjolen min mor hade sytt till mig. Efter att ha provat kjolen åkte vi ner på stan för jag skulle in på banke för att beställa ett nytt bankomatkort. Sen gick vi även ner till bankfacket så jag kunde ta hem mitt armband. När vi var klara på banken åkte vi till svenssons foto där jag hämtade korten jag hade framkallat. Kvällen var lugn, den spenderades framför teven.

Lördag: Försökte få igång kims bil och efter lite starthjälp från min volvo så hoppade den igång så snällt. Tog en tur ut till sköldinge och svärföräldrarna. Vart fika och en massa skit snack där ute innan vi åkte in till stan och handlade. Vi svängde även förbi hemma hos mina föräldrar och hämtade upp min kjol som var klar, tack mamma den vart jätte bra! På kvällen roade jag mig med att sätta in en massa kort i fotoalbumet medans kim spelade dataspel.

I dag söndag: Gick ner till åhlens och köpte ett nytt fotoalbum då jag inte fick plats med alla kort i det andra. Satt en stund och höll på med foroalbumet. Sen tog jag tag i och städade hela lägenheten, körde en tvättmaskin medans kim tog tag i disken. Nu väntar vi på maten som står i ugnen som kim har fixat. Senare i kväll så ska jag köra ett träningspass, sätta in lite fler kort i fotoalbumet och sen blir det mys i soffan.

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0