Första doppet för i år

Vart inget tandläkarbesök då min tandläkare var sjuk, gjorde inte mig så mkt utan då passade jag på att ta en lång sovmorgon. Väl uppe så bakade jag negerbollar och sen åkte jag en sväng till tippen där även 1/3 utav katrineholms befolkning befan sig idag.

Gick dock förvånansvärt fort ute på tippen vilket var skönt. Åkte ner på stan kollade igenom lite affärer innan det var dags att möta upp hjärtat utan för dahlströms guld. Lämnade in ringarna för att förminska de för 2:a gången, hoppas på att det blir bra den här gången. Fixade lindas pressent innan hjärtat åkte tillbaks till jobbet och jag åkte o mötte upp natha.

Vi handlade lite lunch och sen drog vi ner till djulö för att steka fläsket. Låg i solen, snackade lite skit och tittade på folk. Vi tog även vårat första dopp för åtet och jävlar vad svinkallt det var i vattnet.

Åkte hem och var hemma vid 16 tiden, slöade i soffan en stund innan jag tog tag i röran ute i köket. Fixade middag och glodde på teve sen. Hjärtat kom hem vid halv åtta tiden så jag skrev ihop en shoppinglista så drog vi upp till willys. Så nu har vi allt hemma så vi kan göra smörgåstårta tills fredag.

Roade mig för en stund sen med att betala räkningar, uuh säger jag bara. Passade även på att betala det sista på turkiet resan så nu är det bara att invänta biljetterna samt att det ska bli den 2 september.

/M


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0