Fredags shopping

Var snäll och körde hjärtat till jobbet i morse sen kröp jag faktiskt ner i sängen och slumrade en stund. Käkade frukost, fixade till mig innan jag mötte upp natha vid 11 tiden.

Vi tog en repa inne på hm där jag hittade en enkel tunn klänning, passar kalas bra i detta varma väder. Käkade lunch på CL och hittade på folk. Sprang runt i lite fler affärer innan vi gick hem till mig så jag kunde packa ihop lite bra ha saker till stranden.

Tog svängen förbi hemma hos natha så hon kunde byta om och jag passade på att inspektera lägenheten som var fin fin. Det inhandlades lite fika på willys innan jag, natha och hennes karl åkte ner till djulö. Dock vart vi inte långvariga då solen försvann och ersattes av mörka moln. Innan vi åkte hem så han vi dock doppa bena i vattnet och kallt som tusan var det.

Resten utav eftermiddagen har jag diskat samt plockat lite i lägenheten. Åkte ner på stan och köpte hem sushi till middag, mumma. Nu ska jag glo på teve och njuta utav att ha hela lägenheten för mig själv då hjärtat är på firma fest.

/M


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0