Utkasstad sambo

Det är inte så illa som man kan tro när man läser rubriken. Drog i gång och städade lägenheten vid lunchtid och då drog sambon på sig arbetskläderna och åkte ut till sköldinge.

Tycker det är skönt att vara hemma själv när jag ska städa lägenheten för då kan man lulla runt som man vill med dammtrasa och snabeldraken.

Har hunnit med nästan hela lägenheten på 3½ timme, bara köket som skall dammsugas sen är det rent o fint. 3:e maskinen tvätt är igång sen är det tomt i tvättkorgen.

Var bort till konsum nyss, slänge en jävla massa glasflaskor samt pantade lite flaskor. Köpte en kartong med jordgubbar och en flaska pärondricka (cider).

Hjärtat är hemma nu och han är så snäll och fixar middagen till oss. Sen ska vi åka ut till johan och linda, kolla hur mkt lilla theo har växt.

Åh filmen vi såg i går det var rena rama skiten, vi kollade inte änns på hela. Men hjärtat laddade ner en annan film som vi tittade på istället. Det heter Paul, bra var den och riktigt många skratt vart det till filmen innan den var slut.

Den handlar om 2 killar som är på semester i usa för att kolla in en serie mässa. Det är intresserade utav aliens så det ska åka runt i usa och kolla på platser där det ska ha funnits aliesn som area 51. Under sin road trip så möter de på paul som är just precis en alien.

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0