Breaking dawn

Jobbade fram till lunch idag och allt flöt på snabbt och smidigt, sånt gillas. Efter jobbet svängde jag förbi hemma hos mina föräldrar och lämnade blommdekorationerna jag hade gjort till min mor.

Sen mötte jag upp madde utanför våra portar och så satte vi kurs imot sultans. Där vart det lunch och en massa skit snack, vi pratade bort över 2 timmar. Efter lunchen fick jag en tryck och plockade iordning i lägenheten då det såg ut som ett mindre bombnedslag.

När hjärtat kom hem så fixade vi middag sen slöade vi i soffan tills det var dags att möta upp madde och chrille ute på gården. Åkte ner till bion och betalade biljetterna och inhandlade dricka och snacks till filmen.

Vi kollade på breaking dawn och den var helt okej, lite seg stundtals men det kan ju inte va full fart hela tiden. Över lag så var den bra med tanke på att de har komprimerat innehållet jämfört med när man läser boken. Skulle de ta med allt som står i boken skulle nog hela filmen bli minst 4-5 timmar lång.

Älsklingen överlevde bion även fast han inte är något större fan av twilight trionlogin. Tycker det är väldigt snällt av mitt hjärtat att följa med på det här. Men och andra sidan så ska ju han "plåga" mig med att vi ska se silent hill 2 på bio. Och jag har verkligen inga nerver utav stål när det kommer till att kolla på skräck film men det ska bli spännande att se hur det kommer att gå.

Nu rundar vi av denna fredagskväll med att mysa i soffan och kolla på armageddon som visas på teve.

/M


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0