Loppis och ånglok

Vaknade till liv och åt lunch vid 11 tiden för att sen åka bort till ica nära där vi hämtade upp john. Åkte ut till sköldinge och stannade till hemma hos min moster och hennes sambo. Skulle hämta en bok samt tidning till min mor, passade på att kela lite med deras hundar.

Åkte och skulle släppa av john hemma hos honom men styrde istället bilen hem till älsklingen och johns föräldrar. Där vart det kaffe paus innan jag och svärmor åkte till duveholmshallen för att gå på loppis.

Det var många loppis bord men jag hittade inget som föll mig i smaken men det var kul att gå runt och se vad folk sålde för nått. Mycket folk var det där nere, endå så var inte vi där förens vid 13 tiden och då hade de redan ahft öppet i 3 timmar.

Åkte och kollade på ångloket som stod nere vid lokstallarna, de hade åkt från sthlm med det för att visa upp den här. Den var riktigt fin och stor, första gången jag ser ett ånglok i verkligheten. Vi stannade inte kvar så länge då det blåste kallt och var allmänt ruggit ute.

Väl ute i sköldinge så gick vi ner till svärmors lokal en stund innan hjärtat kom ner och ville åka hem. Fixade lövbiff wok till middag som vart en hit :)

Nu spelar karln battlefield 3 online och då passar jag på att skriva lite här. Vi ska väl se en film om en liten stund, vad det blir vi ska se på har jag ingen aning.
/M






Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0