Dag 2 i rättvik

Efter en god natts sömn så gick vi upp i skaplig tid på tisdagen. Gick ner och käkade en god frukost bestående av mackor, ägg, frukt och juice.
 
Slappade en stund på rummet innan vi sen tog bilen som förövrigt startade fint in till rättvik. Åkte så vi var där vid halv 12 tiden, tänke att det skulle vara lättare att få parkering då. Haha men det kunde vi ju fet glömma men vi åkte bort till rättviks parken (dansbana) och parkerade där.
 
Vart en lite promenad in till centrum men det tog inte så lång stund. Hoppade in på bolaget då älsklingen skulle köpa lite öl, vart coop sen för lite sallad och dricka. Gick tillbaka till bilen och la in ölen samt käkade lunch.
 
Gick sen tillbaks in till centrum och bort till OKQ8 macken där vi hittade en gräsplätt att slå oss ner på. Vi skulle kolla på cruisingen, dock så åkte de aldrig förbi där men vi såg ändå en hel del fina bilar.
 
Vi mötte även upp Malin som jag har lärt känna via bloggen samt hennes sambo, så vi satt med de i några timmar och tittade på bilarna och chattrade. Det var super kul att äntligen få träffa de, ska se till att komma iväg till sthlm någon gång i september och träffa de igen :)
 
När vi hade planer på att gå bort mot parken för att kolla på bilarna så kom det en störtskur. Det hade regnat lite smått till och från under dagen men just då öppnade sig hela himmlen. Så malin och tobbe beslutade sig för att åka tillbaks till sig medans hjärtat och jag gick iväg och käkade.
 
Vart uppehåll sen när vi åkte hem till hotellet men det var skönt att komma dit och hoppa ur kläderna som var bra fuktiga efter regnet.
/M
 

Malin, tobbe och älsklingen
 
Litet axplock utav bilderna jag tog på bilarna vi såg (klicka på bilen för större format). Lägger upp fler bilder senare.
 
   
 
   
 

Ditt ord
Postat av: Anonym

sv: Detsamma! Jag har faktiskt inga planer för ikväll tråkigt nog.. :(
dudå? :)

2012-08-03 @ 20:24:59
URL: http://anniejansson.blogg.se
Postat av: Sandra Ernst

sv; eller hur, sjukt bra gjorda ! min favorit är sleeven på andra bilden : ]

2012-08-03 @ 20:58:19
URL: http://carnivalofsins.blogg.se
Postat av: Sofia Cyrus Kaulitz <3

Sv: Har skrivit svaret i ett inlägg! :) Och tack detsamma!

2012-08-03 @ 21:56:19
URL: http://sofiacyruskaulitz.blogg.se
Postat av: annie

sv: Mysigt! :)

2012-08-03 @ 22:21:02
URL: http://anniejansson.blogg.se
Postat av: Annellisaa

ja du, än så länge har jag inga planer.
själv då?

2012-08-04 @ 10:24:09
URL: http://annellisaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0