Hunger

Kvällen bestod utav en super god hemmagjord räkmacka, cider, film och underbart sällskap i form av mitt hjärta. Vi tittade på The hunger games. Riktigt bra film på alla sätt och vis, har dock inte läst boken men det kanske var tur det.
 
Har ett shopping sug som rusar runt i kroppen så jag nästan blir tokig. Ska på shopping tripp men det är ju inte förens typ i slutet utav månaden som änns inte har hunnit att börja, september måad alltså.
 
Men jag funderar starkt på att sticka till norrköping typ veckan som kommer eller veckan efter. Stilla begäret lite, behöver ju inte köpa allt som står på shoppinglistan jag skrivit ihop.
 
Varför känns det som att dagarna, veckorna sniglar sig fram när det är något man väntar och längtar efter?! O andra sidan vill jag ju inte att dagarna, veckorna ska gå för fort heller för det innebär ju att vi kommer närmare vinter.
 
Ja vi får väl se hur det blir och jag sticker iväg och shoppar lite innan den inplanerade shopping ture ;) Nu ska jag ialla fall krypa ner i sängen och få lite skönhetssömn.
/M
 


Ditt ord
Postat av: malin

filmen är bra men ändå inte :p fast mer bra.. åh nej verkligen inte illa med räkmacka. lät gott! vill också choppa, hittade min drömjacka på cubus för 799kr!!!!! jag har alltid (läs ALLTID) velat ha en canadan goose eller peak "parkas" performens.. Nu hittar jag en jacka som ser exakt likadan ut i stort sätt, märken på den, stora fickor, lite längre osv :D jag doooog! hoppas lönen blir liiite större än jag tippar på för då kommer den följa med mig hem nästa månad!

2012-08-26 @ 08:56:35
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: malin

vi ska ju på stan den 29onde, då får ni se den :D

2012-08-26 @ 08:57:09
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: malin

haha tänkte köpa den då.. skulle jag skriva men istället vart det massa inlägg xD

2012-08-26 @ 08:57:35
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: Emma ❀ My Inspiration

Åh hunger games har vi ev. tänkt se ikväll! Spännande!! :)

2012-08-26 @ 10:23:33
URL: http://myinspiration.blogg.se
Postat av: malin

ja visst är den snygg! :D inte sååå dyr heller och jag har alltid velat ha sådan.. men lägger inte ut 3000-6000kr på en jacka :p bor ni i hyreslägenhet nu? vi vill inte ha lägenhet, helst fristående hus eller radhus men hittade ett jag är helt såld på :P eller fleeeer men kolla detta http://www.blocket.se/stockholm/Tjaderstigen_8__Vallentuna_39767727.htm?ca=11&w=1 :D

2012-08-26 @ 11:33:15
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: Liie

Såg hunger games för någon vecka sedan, håller med om att den var riktigt bra!

2012-08-26 @ 14:11:36
URL: http://heyli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0