Och där var sommaren över

Såg att någon utav mina vänner här i stan hade skrivit på fb att det typ var 3 grader ute i dag. Och med det mina vänner är sommaren som inte kom över för detta år.
 
Jag hoppas dock det vänder lite och att vi får en varm höst så man orkar stå ut med vinter som jag för övrigt hoppas på blir mild och kort. Önska kan man ju alltid men man får ta det man får.
 
Sitter i soffan och försöker vakna till liv, ska strax fixa iordning lite frukos. Ska fixa till mig sen så jag ser ut som en människa :P för sen bär det av en lite sväng till norrköping.
 
Sambon var inte sen med att skicka med en lapp om att han ville att jag skulle köpa en stekpanna på cervera. Så det är väl bäst att lyda så det inte blir sura miner haha
 
Vad händer hos er i dag och hur ser vädret ut hos er? Här är det eller verkar det som att det är svalt ute med en aningen sol.
/M
 

tar röda pärlan och far till norrköping

Ditt ord
Postat av: malin

ja idag är det bannemej kallt :( 3grader här med i morse, trodde jag såg fel så jag tippade på 13.. men kollade igen så det var bara knata ner och hämta vantarna :O åh vad kul att shoppa, ska du ha något speciellt? :)

2012-08-28 @ 11:16:47
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: malin

vad trist, fast ändå har det kommit in mycket nya saker nu tycker jag.. speciellt i stickade tröjor och koftor lite här o var! :) hittat en på cubus och massa på carlings :D

2012-08-28 @ 15:17:45
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0