Vart inte så mkt

Det vart inte så mkt shoppat nere i norrköping. Hittade inget direkt som jag fasnade för, antingen så är det jag som är jävligt kräsen eller så är det modet som är konstigt haha. Men komma ialla fall hem med en topp, nya behåar och en stekpanna.
 
Skorna jag var ute efter hade de naturligtvis inte på hm där och de får förmodligen inte in de heller. Kollad ett par andra skor på deichmann men efter lite råd från hjärta och min mor så ske jag i de skorna.
 
Åkte hem till mamma sen och där kom vi fram till att skorna från hm är vinnarna så vi klickade hem de plus varsin tröja :P Åkte till willys sen för att handla, bilresan dit gick i snigelfart  då jag hade en gamal tant framför mig.
 
Det fick mig att bli som ett monster bakom ratten nästan vilke berode på att jag inte ätit någon sen frukost. Lågt blodsocker, jag och irriterande människor gör att det kommer ut inte allt för smikrande ramsor ut min mun :P
 
Men nu är jag ialla fall hemma, har hunnit med disken och fått lite mat i magen så nu är jag glad och harmonisk :) Ska komma en tjej vid 4 tiden sen och kolla på mina skor som jag har ute till försäljning. Jag hoppas de passar så hon köper de, lite extra cash är aldrig fel.
/M
 



Ditt ord
Postat av: Evah - En av Karlstads största bloggar

Alltid härligt med lite extra pengar. :)

SVAR: Tack så mycket. :) Haha jag med. :P

2012-08-28 @ 16:10:28
URL: http://Evaaaahs.se
Postat av: Felicia

äsh man ska ju inte bar ahndla för att ;)

puss

2012-08-28 @ 16:34:06
URL: http://fjaelkis.blogg.se
Postat av: anna

hell yeah baby ;D

2012-08-28 @ 16:57:00
URL: http://thellan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0