Trodde väl aldrig jag skulle..

När vi vaknade i morse och tittade ut så vi att det är en massa snö som har försvunnit. Med andra ord så har det blivit pulsgrader eller det ligger typ på nolla.
 
Jag trodde väl aldrig jag skulle säga detta men jag vill ha minusgrader, det räcker med en 5 till 7 minus så snö ligger kvar. Jag har ingen lust med slask snö redan för att de sen ska komma mer snö, nå då kan den som finns få ligga vart till februari.
 
Sambon och jag har bestämt oss för att skippa julgran i år det känns som att vi aldrig är hemma. Vi far lixom mellan jobb, gym och garaget. Visst jag är ju hemma hela dagarna men jag känner inte att jag är ibehov av en gran för att få julkänslor. Nej då lägger vi istället julgranspengarn på en god köttbit vi kan mummsa på. 
 
I dag blir det garaget för herrn och själv ska jag tvätta och fortsätta läsa ur min deckare jag hittade liggandes i bokhyllan.
/M
 
 

Ditt ord
Postat av: Malin

visst är det trist med detta slask :/ köper ingen gran heller då vår katt skulle ha förbaskat roligt ;D man kan fixa så mkt annat för att få juliga känslor :D

2012-12-16 @ 16:20:09
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: Louise

Usch för slask, vi har nästan ingen snö alls nu längre"/

2012-12-16 @ 20:30:10
URL: http://louiisea.blogg.se
Postat av: nickolina

håller med dig totalt, ogillar slask så fruktansvärt. då är de bättre de är lite kallare :)

2012-12-16 @ 22:11:30
URL: http://nickolinanyfiken.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0