Bollen är i rullning

Även i dag har jag tagit det lungt, bara legat nerbäddad i soffan och tittat på teve. Var över en liten sväng hemma hos mina föräldrar det det bjöds på fika.

Lånade datorn och skrivaren så jag kunde skriva ut lite div papper. Snackade lite skit med mamma och så fick de ett telefonsamtal som var till mig. Det var från kirurgmotagningen som undrade ifall jag kunde komma på ett möte hos de i morrn angående mina gallstenar. Yes jag tackade jag till tiden, äntligen är bollen i rullning.

Hoppas hoppas att läkaren vill operera bort stenarna för det är inget kul att behöva gå och oroa sig över när nästan gallstensanfall kan komma. Sen vill jag kunna gå till min kiropraktor och trycka ut mina knutor i ryggen utan att vara rädd för att hon kommer sätta igång ett nytt anfall.

Den smärtan jag kände när jag fick mitt anfall önskar jag inte änns mig värsta fiende eller jo lite kanske men ändå. Du vet inte vart du ska ta vägen när du får ett sånt anfall, du kan varken stå, ligga eller sitta utan att det gör förbannat ont. Men jag hoppas läkaren och jag ska kunna komma överens i morrn.

Nu så väntar jag på att mitt hjärta ska komma hem då vi skall åka ner till länsförsäkring och fixa med lite försäkringar. Sen ska vi hem och fixa pizza till middag innan jag sen beger mig iväg på ljusparty med madde.

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0