Dag 44

Min fritid

Nu har jag ju typ hur mkt fritid som helst efter som jag är arbetslös men det ser i stort sett lika dan ut som när jag jobbade.

Ialla fall på min fritid brukar jag umgås med min underbara karl, vänner och familj, ta en fika och catcha up. Jag brukar pyssla en hel del oxå, måla om gammla ramar. Skapa nya saker som kan piffa upp och ge lägenheten ännu mera liv och personlighet. Tycker om att göra fina personliga kort som man kan ge bort när folk fyller år osv.

Försöker få in mer träning över lag i mitt liv, är dock ingen träningsmänniska men jag vet att det är bra för kroppen. Som jag nämt tidigare så levde och andades jag häst när jag var yngre och tanke på att ta upp det igen har väckts till liv. Så nu spånar jag runt på vad det finns för bra allternativ, ridskola eller bli medryttare men det återstår att se vad det blir med det.

Annars på min fritid tycker jag om att städa, ja jag vet att det låter helsjukt att tycka om det. Men för mig är det väldigt rogivande att gå runt i lägenheten och städa.




Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0