En torsdag i städandets tecken

Dagen till ära har jag vigt till att städa lägenheten men innan jag drog igång med det åkte jag och handlade lite. Handlade jätte fint kött inne på sköneros butik, vi ska nämligen äta plankstek i morrn. Fick jätte bra tillagnings tips utav de som jobbar där inne.

När jag kom hem så tog jag tag i städandet, laddade en masik tvätt innan jag tog tag i dammningen. Torkade av alla prynadsbilar hjärtat har så nu skiner de igen.

Han med större delen utav disken innan jag fick ett mess från madde angående en fikaträff. Disskuterade först ifall vi skulle ta det i morrn men vi slog till på det redan i dag. Så jag pausade mitt diskande, laddade tvättmaskinen för 3:e gången och gick sen ner och mötte madde vid våra portar.

Vi slog oss till ro vid ett bord inne på slutans och skvallrade. Pratade även om hur svårt vi tycker det är att hitta ett jobb, att vi vrider och vänder på oss för att komma på ställen man kan söka till. Men det är bara att kämpa på och peppa varandra.

Efter fikat tog jag tag i disken som var kvar sen vart det en tur med dammsugaren innan mitt hjärtat kom hem. Vi fixade lite mat och nu så har han lämnat mig för garaget. Men inte gråter jag några tårar för det nejdå själv ska jag måla naglarna, försöka hitta fler jobb att söka samt slänga ett öga på teven.

/M


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0