Fika dag ute i sköldinge

Följde med älsklingen ut till sköldinge i dag då han skulle ut till garaget. Jag gick ner till svärmors lokal och var social där nere medans karl pysslade med bilen.

Skissade på idéer till nya kort samt snackade skit med svärmor och alexandra som var där nere. De höll på och klädde om alexandras soffor till hennes bil.

Tog turen förbi hemma hos min kusin innan vi skulle åka hem, skulle hämta en bok som jag skulle få låna utav henne. Det slutade med att vi tog en fika och pratade bort nästan 3 timmar innan vi åkte hem sen.

Svängde förbi Ica maxi då jag behöve jäst och mjöl då jag ska hem till min mor i morrn, vi skall baka piroger. Väl hemma sen så svängde älsklingen ihop lite käk, hamburgare, pommes och coleslaw.

Det satt verkligen fint i kistan, så nu är vi båda mätta och belåtna. Skall låta maten smälta lite innan jag kastar mig över boken jag fick låna. Det är en bok av Janet Evanovich, hon skriver om Stephanie Plum som jobbar som prisjägare. Det går inte alltid så bra för denna tjej, hon har en förmåga att få alla sina bilar upp sprängda. Böckerna är sjukt roliga, rekommenderar er verkligen att läsa de.

/M


Ditt ord
Postat av: Melissa - Det allra mest personliga

Svar:

Tack fina du, vad gulligt du är. Sånt värmer att göra :)

Hoppas bloggen får lite fler att se från den ljusa sidan även de värsta sakerna

2012-02-19 @ 16:29:16
URL: http://lavali.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0