Har mest flängt runt i dag

Som rubriken säger så har jag mest flängt runt i bilen i dag. Åkte och hämtade upp franken vid halv 11 tiden, skulle åka till badhuset och simma lite längder. Först var vi dock tvungna att åka upp till inter sport då herrn behövde nya badshorts.

När det var fixat stannade vi på OKQ8 då han behövde lite mat i magen och sen brummade vi ner till badhuset. Var duktigt och simade 15 längder innan jag hoppade ner i bubbelpoolen. Sen vart det en stund i bastun så kroppen skulle bli riktigt uppmjukad.

Tog en sväng hem till mina föräldrar då jag skulle skriva ut till papper sen körde jag ner franken till bolaget då han behövde öl till kvällen. Träffade marcus där inne, hejade och snackade lite skit innan det var dags att betala och åka vidare upp till öb. Där inhandlade franken en massa snacks som skulle va födelsedagspressent till kjelle som tydligen fyller 26 år i dag.

När han hade prickat av hela sin lista med saker han skulle göra så körde jag ut honom till julita då han dels skulle hmta hem sin bil från sina föräldrar och så skulle dåren ut på isen för att pimpla lake.

När jag kom hem efter att ha farit runt kors och tvärs la jag mig i soffa nför att lyssna på musik en stund. Det slutade med att jag somnade i 2 timmar, hjärtat väcket mig efter att han hade kommit hem och passerat duschen.

När jag hade vaknat till liv åkte vi till willys och öb sen vart det hem och fixa till middagen. I dag vart det plankstek och sen har vi bara legat och myst i soffan <3
/M



Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0