Live and jive #20

I går så var det dags för utgång igen då stora live and jive festen var. Efter att vi fått i oss lite käk och fixat till oss kom TT över. Drack lite öl/grogg och sen kom även svärföräldrarna över och gjorde oss sällskap. Vid 22 tiden åkte hjärtat, jag och svärisarna ner till safiren där det var fullt med bilar och folk.

Det var en hel del snygga jänkare som hade fått kommit ut och luftat sig. Väl inne på safiren styrde vi färden mot baren för att sen gå och lyssna på banden som spelade. Det var bra drag på dansgolvet och det fanns en del par som var ruskigt duktiga på att dansa bugg.

Vi minglade även runt och träffade en hel hög med människor vi kände. Kollade in tatuerarna som fanns på plats, det fanns oxå en hel del klädstånd. Älsklingen köpte en snygg t-shirt och jag hittade en underbar rockabilly klänning som självklart fick följa med hem.

Det var mkt folk uppe på safiren och stämningen var fantastisk. Folk var fulla, glada, trevliga och råkade man gå in i någon så vart det inget bråk utan man ursäktade sig, skålade och önskade varandra en trevlig kväll. Vi alla som var där hade ju kommit dit för att ha en trevlig kväll och umgås med likasinnade. Man önskar att det kunde va lika dant när man går på vanliga krogen, tyvärr så är det ju inte så.

Vi gav upp lagom innan stängningstid, fick skjus hem av svärföräldrarna vilket var guld värt då jag var grymt kissnödig och så blåste det jävligt kallt ute. Väl hemma så vart det toan på en gång innan blåsan höll på att spricka, sen käkade vi en varsin pirog innan vi kröp ner i sängen.

Hade en kanon trevlig kväll men o andra sidan kan det inte gå fel när det är rockabilly ;)
/M






Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0