Shopping

Som jag skrev i går så började vi dagen med en frukost fika på sultans. Det vart mackor med kaffe/te innan vi sen styrde bilen mot marieberg.

Äsklingen körde dig och jag satt och halv slumrade i bilen då jag inte kännde mig så jätte kry. Vart bättre sen när vi kom fram och skulle gå i affärer. Först gick vi in på sweet poison då älsklingen skulle ha pomada till håret. Själv hittade jag en skit snygg topp som fick följa med hem.

Vart clas ohlssons sen för locktång samt lite saker till garaget. Köpte en ny stekpanna inne på cervera då våran andra har sagt upp sig. Tog ett varv i lite andra affärer inna vi sen åkte till max för lite mat.

Mätta och belåtna sen så satte jag mig framför ratten och så åkte vi hem till stan. Stannade till på willys för att handla lite gott till kvällen och sen svängde vi förbi pressbyrån då hjärtat skulle hämta ut snuset han hade beställt.

När vi kom hem förut så var vi båda trötta och sega så vi har legat i soffan och vilat i omgångar men nu är vi vakna. Men speciellt pigga är vi inte, blir kanske bättre med lite mat i magen.

/M


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0