Anonyma kommentarer

Jag personligen tycker det är lite larvigt att kommentera anonymt, speciellt ifall man ska vara elak. Jag kommenterar aldrig andra bloggar anonymt utan jag skriver ut mitt namn för jag står för det jag skriver. 
 
Visst har vi alla olika åsikter om mycket men jag tycker det blir larvigt när man inte vågar skriva sitt namn i kommentaren utan kör med att vara anonym. Det visar ju på att man inte vågar stå för det man tycker utan måste ha något att gömma sig bakom.
 
Har man ingen blogg så kan man ju alltid skriva sitt förnamn, tycker det blir mer personligt och det visar på att man vågar stå för det man har skrivit ner i kommentaren vare sig det är komplimanger, kritik eller bara elakheter.
 
Sen så är inte jag den som tar åt mig utan elaka anonyma kommentaren för jag är så pass säker i mig själv. Men det kan finnas andra bloggare som får sådanna anonyma kommentarer som faktisk tar åt sig utav de.
 
Så tänke efter en och två gånger innan ni skriver något elakt eller sarkastiskt till någon, vare sig ni är anonyma eller inte. Man vet aldrig hur de tar det eller hur det påverkar de.
 
Om man inte vågar säga de elaka sakerna face to face till personen ifråga, då tycker inte jag man ska gömma sig bakom en dataskärm/mobil och skriva sånt till de.
/M
 
 
 
 
 
 

Ditt ord
Postat av: malin

åh har du också sådana terrorister som läser din blogg? tycker folk kan stå för sin åsikt helt klart.. antingen det eller strunta i att kommentera!

2012-06-27 @ 14:51:49
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: Virre

Hej hej ^^
Allt bra med dig?! :D

2012-06-27 @ 15:01:11
URL: http://bumbivirre.blogg.se
Postat av: Emma

Håller med. Varför ska det va så svårt att stå för va man tycker!!? Jag kommenterar heller aldrig anonymt. Ne, uh.

2012-06-27 @ 15:10:35
URL: http://Eembla.blogg.se
Postat av: Liniz

sv: jaha oj gud vad häftigt :)

2012-06-27 @ 16:56:58
URL: http://mylifeasliniz.devote.se
Postat av: Art By Tina - Konst & Fashion

Håller helt med, anonymt är hellöjligt.

2012-06-27 @ 17:56:12
URL: http://trueborn.blogg.se
Postat av: elina

Håller med dig! Så himlans barnsligt när folk gör så, en kan väll stå för vem en är åtminstone tycker en! Men de som kommenterar sådant är så otroligt fega och inte vågar stå för att de är de som tycker som de tycker och vill helt enkelt bara trycka ner folk när de inte vill skriva vem de är...

Postat av: anna

de är så svagt och barnsligt att göra de :) man står knappast för sin åsikt om man skriver anonymt ;) ta ex min sambo, hans ena tjejpolare kommentera min blogg anonymt tex fråga vem jag var och drev med mig med en massa andra frågor :P hur moget är de? hon som e förlovad sambo me sin kille å e över 20 liksom :P men oftast är de osäkra omogna människor som är så svaga i sig sj att de måste skriva taskiga saker bara för att växa som person sj :P

2012-06-28 @ 20:39:01
URL: http://thellan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0