Ingen lunch och köra bil

Efter jobbet så fixade jag så jag fick min delegering vilket gick super bra. Åkte sen in till stan, handlade på bolaget. Fy tusan vad folk det var där inne men alla kassorna var öppna så det gick fort än då :)

Åkte sen hem och lämnade av det drickbara innan jag åkte upp till willys. Det var rätt mkt folk och det gick trögt att ta sig fram. Vi kassorna gick det ialla fall fortare, värre var det när man skulle köra hem.

Fan folk kan ju inte köra som folk, vissa ligger i 20 km/h och andra vet inte vad blinker är. Och det hela vart ju inte bättre utav att jag inte hade ätit någon lunch.

Blir lätt grinig och lättare irriterad på saker så jag satt och sov som en tok i bilen. Men nu är jag ialla fall hemma och har fått lunch i magen så nu är allt bättre :)

Ska titta på lite teve nu sen blir det duschen och sen får jag se ifall jag orkar ta tag i disken. Hjärtat skulle äta på jobbet så själv köpte jag färdigmat för just nu känner jag att jag har nada ork till att stå vid spisen.
/M


Ditt ord
Postat av: Johannas Vintage

SV: ja det tycker jag, Sivletto har ju massor med fint :)



okej va kul, min syster ska nog också försöka få jobb där ^^ vart bor du förresten? :)



hatar också folk som inte kan köra bil, speciellt gubbar, usch :/

2012-06-21 @ 13:47:33
URL: http://johannasvintage.blogg.se/
Postat av: malin

haha låter som stockholm ;D haha! hatar när folk kör som krattor xD brukar vara hemskt med kö dessa dagar :( huuua! allt är bra idag, med dig också? :D

2012-06-21 @ 14:16:10
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0