Så trött på folk som klagar

Jag är så trött på att höra folk klaga om ditten och datten. Många utav sakerna de klagar över skulle de faktisk kunna fixa bara de tog tag i sakerna.

De som klagar över att de är tjocka, sluta klaga och gör något åt det. Börja träna, gå promeander och låt bli att äta så mkt skräpmat. Och om man tycker det är svårt be om hjälp! Fråga läkare ifall de kanske kan hjälpa en med att lägga upp ett kostprogram osv.

Det är lika dant ifall man känner att man är för smal och man har svårt att gå upp i vikt. Ta kontakt med en läkare och se ifall de kan hjälpa en.

Många saker löser sig inte utav sig själv bara för att du klagar över det utan vill du att det ska bli bättre så måste du själv ta tag i sakerna. Vare sig det innebär att du själv utför de eller ber om hjälp.

Jag sitter inte med armarna i kors och klagar över att jag är arbetslös. Visst det suger att inte ha något jobb men det blir ju inte bättre av att bara sitta på sitt arsel och tro att någon ska komma och erbjuda än ett jobb.

Utan jag kollar dagligen arbetsförmedlingens sida efter lediga jobb, lägger upp mitt cv på diverse jobbsidor. Ber min handläggare på ams om hjälp och tips på olika vägar jag kan gå för att få ett jobb. Hör med vänner ifall de får nys på några lediga jobb.

Så gott folk visst får man klaga men gör då också något åt saken istället för att bara sitta där och tycka synd om sig själva.
/M



Ditt ord
Postat av: Daniella

sv; tack så mycket, detsamma ! ja det hoppas jag med, men än så länge är vädret bra men man vet ju inte med sveriges väder, det kan ju ändras fort, men får hoppas på det bästa :)

2012-06-15 @ 10:12:47
URL: http://www.nattstad.se/daniellabackman
Postat av: H a n n a W i l d

Håller med dig!

2012-06-15 @ 13:10:44
URL: http://hannawild.blogg.se/
Postat av: malin

jo helt klart.. folk klagar på mkt men gör inget åt saken! idag var jag och både tränade och gick in på olika butiker för att lämna CV. var helt nytt för min del att gå in i en butik men det var riktigt kul :D

2012-06-15 @ 14:58:44
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: malin

sparkade i tån i skostället på gymmet så tån vek sig lite konstigt xD tror de är en spricka ^^

2012-06-15 @ 14:59:20
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0