Dag 49

Berätta om en dröm jag haft

Jag brukar oftast inte komma ihåg så mkt utav det jag drömmer utan jag kommer bra ihåg små fragment.

Men en gång drömmde jag att jag kännde att en utav mina tänder var lösa så jag gick upp till toan. Där inne så tittade jag i spegeln, vikade på tanden och helt plötsligt så rammlade den ner i handfatet. Jag fick panik och började stor gråta.

Men så helt plötsligt så vaknar jag upp ur drömmen och det första jag gör är att känna ifall alla tänder sitter på plats. När jag känner på ena tanden så rammlar den ur och jag blir förtvivlad över att det inte var någon dröm. Utan att jag verkligen har tappat en tand.

Till slut så vaknar jag upp ifrån drömmen, jag har alltså drömmt att jag först har tappat en utav mina tänder för att sen "vakna upp" i från den drömmen men i själva verket så drömmde jag bara att jag gjorde det.

När jag väl vaknat upp på riktigt från drömmen så var jag naturligtvis tvungen att känna så alla tänder satt fast och det gjorde de.

Jag har ingen aning om varför jag drömmde om att tappa tänder. Kanske det har lite att göra med få fänga eller att man är rädd för att bli gammal.

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0