Massa massa valpmys

Har spenderat störrde delen utav eftermiddagen hemma hos sophia. Vi åkte först iväg med zelma då hon behövde ett nytt sele. När det var inhandlat åkte vi hem till sophia så jag kunde mysa med valparna.

Gud så stora de har blivit och vilka pirayor de är, så fort man satte sig ner så var de framme och skulle bita än i tårna. Det är ju tur att de är så söta så man kan ju inte bli arga på de.

Vi passade på att ta en fika och sen åkte vi ut till stallsbacke med zelma och lily så de kunde springa fritt och blir av med lite energi. Det var två glada och nöja damer som satt i baksätet påväg hem sen.

Tog en hel del kort på valparna men de lägger jag upp senare idag. Ska ta ett varv med snabeldraken nu innan jag skall börja med maten.
/M

Ditt ord
Postat av: anna

jo men de har haft så mkt trassel så därför hon nog grät å ville hjälpa mig :( asså de är hon som kommentera min blogg igår, yasmine..hon är skyldig sina föräldrar flera tusen, så de har satt alla skulder hos krono för de orkar inge mer..o liksom jakob, min bästis o yasmines ex har också satt hennes skulder som hon lånat, hos krono för yasmine tror man kommer undan med att låna sen int betala tebax å hon påstår hon int lånat..utan hon fick allt. ja nej men madde, jag ger dig 18.000 de är inge lån ja lovar..hahah wtf :P

2012-03-29 @ 17:28:22
URL: http://thetruthofanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0