Rostade mackor & teé

Storhandlinge på willys gick kanon, kom hem med två nya krukväxer också. De två jag köpte för några veckor sen vill inte vara med längre så det var dags att byta ut de.

Nu sitter jag och moffar i mig rostade mackor med ost på och dricker en kopp teé. Älsklingen har varit så snäll och smörjt in min onda axel med tigerbalsam. Jag har förmodligen en muskel knut eller en nerv som ligger i kläm för det gör förbaskat ont ibland.

Bästats grannen har lovat att hon skall klämma lite på axeln på måndag då vi ska ta en fika ihop :) Jag hoppas att hon har mirakel händer och kan få bort det.

På tal om älsklingen så sitter han och tittar på en film, trolljägaren som är en norsk film. Jag har absolut inga höga förväntningar som helts på den. Det ska vara typ lite The Blair Witch Project över det hela men att de jagar troll i denna film.
/M


Ditt ord
Postat av: anna

ja haha å världens charmöööörer ;) ska lägga upp en video på eros, den vita bishon frise hunden så får du se :D han är grym på många vis hahahah :P naaw hahaha ja men är man expert på å baka så visar vissa de tydligt me genom att äta upp de man gjort hahahahah xD

2012-03-24 @ 22:12:15
URL: http://thetruthofanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0