Sen frukost

Sitteroch äter rostade mackor och dricker oboy, det vart lite sen frukost i dag då jag inte åt något innan vi åkte upp till sjukhuset. Fick beröv av älsklingen läkare som tycke att jag har skött såret jätte bra. Sånt är alltid roligt att höra men sen så har älsklingen bra läkekött så det underlättar en hel del.

Har hunnit plocka lite i lägenheten, städat rent på toan samt laddat en maskin med smutstvätt. Ska bara ladda om batterierna innan jag tar tag i resten.

Åh just det jag tog bort mina plåster på magen i dag och det ser ut som ett mindre slagfält har ägt rum på min mage. Lägger upp en bild på magen sen så får ni se hur det ser ut.
/M



Ditt ord
Postat av: En läsare

Jag undrar lite, för det händer ofta att du nämner smutstvätten och maskiner som du fyller, har ni tvättmaskin i lägenheten?

Och hur mycket smutstvätt har ni egentligen? :)

2012-03-29 @ 15:30:09
Postat av: Maddiie

Svar till "en läsare"

Ja vi har tvättmaskin i lägenheten vilket är jätte skönt. Min karl duschar hemma istället för på jobbet så det blir en hel del handdukar som går åt samt arbetströjor.

2012-03-29 @ 15:47:10
Postat av: anna

Ohh en anonyyyym som inte vågar stååå för den hon/han ääär :) vi har också en maskin i lght, faaan va sköönt de är eller hur madde :D klart tvätthögen växer..herregud, är de inte gympakläder så är de underkläder handdukar mm :) personen i fråga; "en läsare" kanske använder smutskläder å inte vet hur man tvättar ;D

2012-03-29 @ 17:48:54
URL: http://thetruthofanna.blogg.se/
Postat av: Anonym

ja kanske, men åhh nu när de börjar bli vår klart man drar in en massa grus :S asså vi städar asofta..åhh nej nu lär ja få en massa kommentarer ifrån "en läsare" snart också :S hahaha o där skriver denne att ja städar ofta mohahaha ja jisses folk asså :P

2012-03-29 @ 18:16:44
Postat av: anna

Åå den senaste kommentaren var givetvis ifrån mig men blogg.se ville inte spara min mail å de hahahah :D

2012-03-29 @ 18:17:13
URL: http://thetruthofanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0