Startar veckan med bullbakning

Denna måndag har beståt ut av ett besök på sjukhuset i vanlig ordning för omläggning av sår. Sen hem och ta tag i vardagsbestyren, posta a-kasse kortet så att pengarna rullar in på kortet i slutet av månaden.

Fick sen ett sug på att baka så gick bort till coop och inhandlade jäst och vetemjöl. Satte på lite musik och svängde sen ihop en bullsmet.

Fick kallelsen till min operation i dag med posten som jag skrev om i tidigare inlägg. Skall ner till apoteket i morrn och inhandla tvålen som jag är tvungen att tvätta mig med inför operationen.

När bullarna var klara så tog älsklingen och jag en fika och prov åt varsin och de fick tummarna upp. Bakade bullar som hade en smör/socker/vaniljsocker kräm i mitten.

Sen vart det lite pysslande för min del och hjärtat spelade mindcraft på datorn. Fixade till lite middag och nu sitter jag här, skall strax hoppa in i en varm dusch. Tänkte köra på stort och lägga en ansiktsmask samt göra en hårinpackning.

Efter det så blir det teve och så tänke jag gotta till mig med lite fruktsallad. Men nu blir det duschen, ha en trevlig måndagskväll.

/M


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0