Trött & hungrig

Gick det bra att sova i natt, NEJ! Berode det på att jag var nervös för i dag, pytte lite. Orsaken till att varken jag eller älsklingen fick någon vidare bra sömn var för att larmet på en biljävel ute på gatan satta igång kl 00 mitt i natten.

Det tjöt i omgångar och efter ett tag var det tyst länge och man tänkte yes det har slutan! Helvete heller att det hade gjort. Tillslut när klockan nästan var 1 så gick jag och älsklingen ut och kollade vad det var för bil.

Tog regnummer och sökte vem som ägde bilen och sen ringde vi och sa till. Det visade sig att ägaren var i GÖTEBORG! Vad i helvete liksom, det innebar att vi skulle få lyssna på det hela natten eller tills batteriet dog.

Personen skickade ett mess till hjärtat sen vid halv 2 tiden om att en person skulle åka (ägarens sambo som bor i björkvik) in och fixa bilen.

Vid 2 tiden hade bilen slutat tjuta och jag fick 3 timmars sömn. Var ju inte alls pigg ocu utvilad när jag gickupp förut. Och att veta att man skall starta dagen med en dusch får än inte på bättre humör.

Men nu sitter jag nyduschan och hungrig som fan! Jävla fasta men o andra sidan så vill jag ju bli kvitt mina gallstenar. Fast nu är det bara 1½ timme kvar innan jag ska vara på sjukhuset, hoppas jag får en säng fort så jag kan få sova.
/M


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0