Blåst halv storm

Det har låtit som det har blåst halv storm under natten. Men jag somnade rätt snabbt till det, det var lite sövande. Det blåser i dag också men solen är framme och det säger man ju inte nej till.
 
Blir nog till att snöra på sig skorna och ta en promenad när det ändå är så fint väder ute. Funderar på ifall man kanske skulle köpa hand och fotledsvikter. Är det någon som har provat sådana, ger de någon effekt??
 
Annars så ska jag ta det lugnt i dag, halsen krånglar lite till och från så jag tänke försöka få pli på den. Måste ta och städa vårat hörnskåp då det är en ända röra så man inte hittar något.
 
Ja roligare än så ser inte min dag ut :P Ska ni hitta på något roligt i dag?
/M
 
 

Ditt ord
Postat av: malin

blåser som attan här med och tänkte släpa mig ut på ännu en promenad ^^ jag hade vikter till fotlederna förut på 1kg och 2kg vardera.. riktigt tungt första dagen men sedan körde man bara på och det kändes som vanligt.. jag gick ner i vikt och fick smalare ben. hade dom hela dagarna på jobbet förut och till o från gymmet då jag promenerade dit o hem.. så jag rekommenderar det varmt om hjärtat. mina gick tyvärr sönder så jag lär köpa nya :( och förresten efter en vecka med dom på orkade jag kubba på i flera minuter längre på löpbandet (hastighet 10 ^^)

2012-09-05 @ 09:37:44
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0